trendspaning med demandware

demandware shopping index

Varje kvartal släpper Demandware sin e-handelsrapport "Shopping Index" som är en statistik djupdykning i den försäljning som pågår dygnet runt över hela världen i Demandwares globala e-handelsplattform. 

Genom att i realtid ha tillgång till försäljningsdata från hela e-handelsspektrat får man ett utmärkt underlag för att se vilka trender som sköljer över den globala e-handeln. 

Den 27 oktober presenterar Improove och Demandware det senaste kvartalets insikter. Detta följs av 

Agenda

·      08:30 Registrering och frukost

·      09.00 Välkommen och introduktion: Per-Mattias Nordkvist, Improove

·      09.30 Presentation: Demandware Shopping Index

·      10.00 Paus

·      10.30 Presentation: Demandware Predicts 2017

·      11.00 TBD

·      11.30 Avslutning

 

DATUM
Torsdagen den 27 oktober 2016.
TID
Start kl 8.30 med frukost, därefter följer inspirationsföreläsningar.
PLATS
Evenemanget kommer att äga rum på det Kungliga Myntkabinettet på Slottsbacken 6 i Gamla Stan, Stockholm. 
 


Om Improove
Improove har etablerat sig som en ledande leverantör och partner inom e-handel genom att fokusera på långsiktiga samarbeten med företag som vill satsa aktivt på och utveckla sin e-handel. Vi arbetar idag med allt från entreprenöriella och ägardrivna bolag till väletablerade börsnoterade bolag med kunder som Gymgrossisten, Urbanears, Swedol, Stenbolaget, Junkyard, Marshall headphones, Boomerang, Picadeli, Tylö m fl.

Om Demandware
Demandware är den e-handelsplattform vars kunder växer snabbast. I genomsnitt växer Demandwares kunder med 30-40 procent per år. Flexibiliteten och snabbheten i plattformen passar perfekt för företag och varumärken som vill växa snabbt och som vill verka på flera marknader. Exempel på företag som använder Demandware är Adidas, Lacoste, L’Oréal, Panasonic, Puma och Converse. Svenska företag som använder Demandware är Peak Performance och Tiger. Acne Studios är ytterligare ett av de svenska företag som lanserar en ny e-handel på Demandware under 2016.