E-handelsinspiration 2015

Inspiration | Magento | E-handel

Onsdagen den 28 Januari på Kungliga Myntkabinettet

Det börjar dra ihop sig

Vi har nöjet att för fjärde gången få välkomna er till vår affärsinspiration med fokus på e-handel. Vi fortsätter vår tradition av att hålla riktigt inspirerande föreläsningar kring e-handel. Konferensen tar sin utgångspunkt i världens största plattform Magento Commerce, men berör även flera områden inom e-handel som är viktiga för er som handlare.

I år teamar vi upp med PayPal och Magento. Vi riktar blickarna mot de mellanstora och lite större företagen, som framgångsrikt har lyckats skapa en lyckad handel på nätet - vår förhoppning är att ni inspireras, överaskas och får ny kunskap!.

Magento har etablerat sig som världens största e-handelsplattform. Vi vill med den här konferensdagen visa vad andra har lyckats göra på systemet, och genom inspirerande föreläsningar hjälpa er och andra att göra detsamma.

Årets talare

Bland årets talare återfinns några av svensk e-handels mest spännande aktörer just nu. De kommer att berätta om allt från hur man bedriver e-handel genom Magento på riktigt stora sajter, hur man skall jobba med mobila betalningar, hur man kan låta e-handeln flytta in den fysiska butiken och hur man kan lyckas med same-day-deliveries i Stockholmsregionen.

Magento kommer att närvara genom Lisa Butler. Lisa arbetar med Magento Enterprise-produkter, hon kommer att berätta mer om några spännande projekt på Magento samt lyfta på locket kring den kommande lanseringen av Magento 2.0.


Fler talare presenteras inom kort