FRONTENDUTVECKLARE med fokus på JavaScript

Improove har arbetat med e-handel sedan 2008 och är idag en väletablerad e-handelspartner till några av Sveriges ledande e-handelsföretag. Vi arbetar nära och långsiktigt med våra kunder med fokus på att utveckla och växa våra kunders e-handel. Vi arbetar med två av världens i särklass starkaste plattformar för e-handel; Magento och Demandware (numera Salesforce Commerce Cloud).

Vi är idag ett team på 23 personer med fantastisk gemenskap och hög kompetens inom e-handel. Vi är baserade på Kungsholmstorg i centrala Stockholm och vi erbjuder dig att få vara en del av ett litet men starkt team. På sikt har du möjlighet att gå med i vårt partnerprogram och bli delägare i Improove.

 

Vad vi söker just nu
Inför 2017 behöver vi stärka upp vårt team som jobbar med frontend med bland annat en JavaScript-orienterad frontend-utvecklare. Våra kunder ställer högre och högre krav på en god balans mellan varumärke, användarupplevelse och försäljning och detta ställer större krav på vår JavaScript-utveckling och vi vill gärna se fler medarbetare med denna profil. 

Kanske blir det du? 

Vad vi letar efter hos dig
Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning. Vi är måna om att vi långsiktigt kan utvecklas tillsammans där du får möjlighet att utvecklas inom dina specialområden men också att du hjälper Improove att utvecklas i nya banor. Det är viktigt att du tar med dig goda baskunskaper, har rätt personlighet och inställning till jobbet men också vill utvecklas långsiktigt. Hur mycket du vill växa och utvecklas är lite upp till dig. Vi värdesätter att du har ett intresse för prestanda på klientsidan och bra responsiva lösningar.

Önskad Kompetens

  • 2-3 års erfarenhet av frontendutveckling
  • Erfarenhet av att jobba i ett utvecklingsteam
  • Goda baskunskaper inom JavaScript
  • CSS och preprocessorer (less, scss)
  • HTML5 och tillgänglighet
  • PHP-erfarenhet önskvärt
  • Erfarenhet av Magento eller Demandware är meriterande.

Du lämnar enklast din ansökan till info@improove.se