om oss

Med flera års samlad kunskap inom e-handel har Improove etablerat sig som en självklar leverantör av krävande och komplexa uppdrag. Med duktiga ingenjörer, gränssnittsutvecklare, projektledare och e-handelskonsulter bygger och utvecklar vi e-handel inom en rad olika branscher, såväl i konsumentbutiker som B2B-projekt.

En titt i backspegeln visar att vi genom åren sökt och förvaltat uppdrag som är svårare och mer komplexa än genomsnittet. Detta har skapat en arbetsmiljö där samtliga medarbetare ständigt utvecklas och utmanas. Det är ingen hemlighet att vi siktar på att bli norra Europas vassaste e-handelsleverantör. Precis som namnet Improove antyder vill vi ständigt förbättra och utöka våra färdigheter inom fler och fler kunskapsområden. Ett gemensamt drag bland alla medarbetare är passionen för hantverket och viljan att alltid bli duktigare.
Vårt mål som uppdragsgivare är att våra kunder väljer att jobba med oss eftersom vi har förmågan att bygga butiker som ständigt säljer mer.

Improove arbetar till 100% med e-handelsutveckling på de tekniska plattformarna Magento Commerce och Salesforce Commerce Cloud. Här är kunskapsnivån bland våra anställda hög och vi lägger stor vikt vid att träna upp varje medarbetare till att bli expert på sitt område.

Idag levererar vi tjänster inom teknisk utveckling, grafisk design, User Experience, mobil handel, internationell handel, översättningar, konverteringsrådgivning samt drift, support och förvaltning.

Alla projekt har utgångspunkt i vår basprodukt Vanillagento, ett e-handelskoncept som gör det enkelt att komma igång. Det gör att fokus kan läggas på affärsunika anpassningar av den egna e-handeln. Improove strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner till samtliga våra kunder och därför övergår samarbetet efter en första projektlansering till vår förvaltningsorganisation där vi dels vidareutvecklar butiken men också kommer med förslag och förbättringar för åtgärder som kan öka försäljningen. 

Verksamheten leds av VD Mathias Wåhlberg, som äger företaget tillsammans med Per-Mattias Nordkvist och Henrik Hedelund. De tre ägarna har jobbat länge i företaget och känner verksamheten mycket väl. Tillsammans har de ett brett nätverk inom e-handelssverige. Huvudkontoret ligger på Kungsholmen i Stockholm.