IMPROOVE SÖKER MEDARBETARE
MED ERFARENHET INOM E-HANDEL

 
 

UTVECKLARE - PROJEKTLEDARE

AFFÄRSUTVECKLARE - UX DESIGNER

Improove är en väletablerad e-handelspartner till några av Sveriges ledande e-handelsföretag. Vi arbetar nära och långsiktigt med våra kunder med fokus på att utveckla och växa våra kunders e-handel. Vi arbetar med två av världens i särklass starkaste plattformar för e-handel; Magento och Demandware (numera Salesforce).

Vi är idag ett team på 26 personer med fantastisk gemenskap och hög kompetens inom e-handel. Nu behöver vi stärka upp med ytterligare några nyckelpersoner: utvecklare, projektledare och affärsutvecklare och UX designer.

Gemensamt för rollerna är att du brinner för och har erfarenhet av e-handel eller teknik. Du är ansvarstagande, prestigelös och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning. Vi söker dig som är långsiktig och vill utvecklas inom e-handel och vill vara med och utveckla Improove som bolag. Erfarenhet av Magento eller Demandware är meriterande.

Vi erbjuder dig att få vara en del av ett litet men starkt team. På sikt har du möjlighet att gå med i vårt Partnerprogram. Vi sitter på Kungsholmstorg i centrala Stockholm.

För mer information om respektive roll, gå in på www.improove.se.
Om du vill bli en i vårt team, skicka några rader om dig själv och din cv till: info@improove.se.