Salesforce Commerce Cloud

Salesforce Commerce Cloud är den ultimata e-handelsplattformen för er som vill ha en snabb global expansion. Att snabbt expandera på flera olika marknader kräver mycket resurser och med SCC kan du skifta fokus från teknikutveckling och drift till affärsutveckling och en snabbare tillväxt. 

Med Salesforce Commerce Cloud får ni del av ett brett utbud med funktioner. Och där allt ingår – servrar, support och övriga omkostnader. Ni behöver heller aldrig vara rädda för att prestandan sviktar och det lanseras nya versioner av SCC åtta-tio gånger per år. 

Om ni som bolag har ett starkt varumärke och vill ha en snabb lansering är Salesforce Commerce Cloud världens bästa plattform för er.

Improove har som första svenska partner hjälpt Ivyrevel.com att etablera sig globalt med hjälp av Salesforce Commerce Cloud. 

 

IMPROOVE + SALESFORCE COMMERCE CLOUD
- Improove är Salesforce Commerce Clouds första och enda partner i Sverige.
- Vi certifierar alla våra utvecklare.
- Salesforce Commerce Clouds kunder växer snabbast av alla plattformar och Tiger of Sweden och Peak Performance är två svenska företag som jobbar i SCC. 
- Övriga kunder som arbetar med Salesforce Commerce Cloud är Adidas, Lacoste, L’Oréal, Panasonic, Puma, Converse och Burton.
- Salesforce Commerce Cloud har kontor i Stockholm.