E-handelsinspiration med Improove, Magento, Emarsys och Junkyard

adobe-magento_blog_0.jpg

frukostseminarium den 14 Februari med Improove, Magento, Emarsys och Junkyard


E-handeln har mognat, konkurrensen har hårdnat och det krävs att vi är mer sofistikerade nu för att lyckas. Magento har genom Magento 2 och uppköpet från Adobe fått en helt ny position på marknaden med helt nya möjligheter. På Improove har vi jobbat hårt med att förstå denna nya framtid och utformat ett starkt e-handelskoncept på Magento 2 som vi kallar för “Improove Core”. Det är ett tillväxt-orienterat e-hanelserbjudande med alla nyckelverktyg du behöver för att agressivt skala din e-handel.

Vi kommer att berätta vad vi gjort med Improove Core men även få lyssna till representanter från Magento som kommer beskriva hur Magentos roadmap ser ut och hur den nya tillvaron inom Adobe-familjen skapar nya möjligheter.

David Lidén, en lång trotjänare på Junkyard, kommer hjälpa oss att förstå hur de jobbar och hur de kommit att bli en av Sveriges största onlinebutiker.

Till sist gästas vi av Emarsys som kommer kommer prata om Marketing automation 2.0. Är du också en av de tusen e-handlare som har det tufft att få tiden att räcka till? Framtidens automation handlar om att vi väljer taktik och strategi på den content vi har men låter AI skapa flöden, A/B(/C/D/X) testa, välja hur och när man ska kommunicera med varje kund individuellt.

Välkomna!


AgendA

08:30  Registrering och frukost
09.00   Improove presenterar "Improove Magento Core"
09.30   Magento berättar om framtiden för Magento + Adobe
10.15   Paus + fika
10.30  Junkyard.com - David Lidén berättar hur man byggt en succé från grunden utan magiska lösningar
11.15  Emarsys - Growth hacking through marketing automation
12.00   Lunch i närliggande restaurang
13.30 - 16:00   Workshop med våra talare (personling inbjudan krävs)

 

DATUM
Torsdagen den 14 Februari 2019
TID
Start kl 8.30 med frukost, därefter följer inspirationsföreläsningar.
PLATS
Evenemanget kommer att äga rum på det Kungliga Myntkabinettet på Slottsbacken 6 i Gamla Stan, Stockholm. 

Frågor
anton.enros@improove.se


Om Improove
Improove har etablerat sig som en ledande leverantör och partner inom e-handel genom att fokusera på långsiktiga samarbeten med företag som vill satsa aktivt på och utveckla sin e-handel. Vi arbetar idag med allt från entreprenöriella och ägardrivna bolag till väletablerade börsnoterade bolag med kunder som Gymgrossisten, Urbanears, Swedol, Stenbolaget, Junkyard, Marshall headphones, Boomerang, Picadeli, Tylö m fl.

Om Magento
Only Magento offers a one-of-a-kind cloud eCommerce solution with enterprise power, unlimited scalability, and open-source flexibility for B2C and B2B experiences. Magento allows you to create unique, full-lifecycle customer experiences proven to generate more sales. No matter what your company’s size or goals — omnichannel, global expansion, mobile — Magento delivers everything you need for growth in an increasingly competitive market.