Just nu söker vi projektledare

 

Om du vill ansöka till tjänsten nedan visar du ditt intresse på länken nedan.

https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/project-manager-salesforce-projektledare-inom-e-handel-till-improove-2156801/

OM FÖRETAGET

Med flera års samlad kunskap och erfarenhet inom e-handel har Improove etablerat sig som en ledande leverantör och partner inom e-handel och fokuserar på långsiktiga samarbeten med företag som vill utveckla sin e-handel. De arbetar idag med såväl B2C och B2B, där deras kunder är allt från entreprenöriella och ägardrivna bolag till väletablerade börsnoterade bolag. Improove har en stark position på marknaden och arbetar med kunder som Gymgrossisten (Qliro Group), Urbanears, Marshall Headphones, Rodebjer, Paradox Gaming, Ivy Revel, Junkyard, Picadeli m fl. Improove arbetar på e-handelsplattformarna Magento Commerce och Salesforce Commerce Cloud. Två av världens i särklass starkaste plattformar för e-handel. 

Improove består idag av ca 45 medarbetare och fokuserar på stabil och hållbar tillväxt. De har kontor på Kungsholmstorg i centrala Stockholm samt kontor i Portugal och Serbien. De vill nu utöka sitt team med en agil projektledare som kan driva affären framåt.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektledare kommer du att agera kundens främsta kontaktperson. Du tar ägandeskap för att ta in uppdrag med kravspecifikation som du översätter och specificerar internt mot din projektgrupp. Som projektledare ansvarar du för att upprätta offerter med projektplan, övergripande resursplanering och resurssättning mot projekten i din pipe samt budgetering, tidsplanering och riskbedömning. Vidare arbetar du med att leda din styrgrupp i projekten och se till att samtliga leveranser sker enligt plan. 

Du kommer dessutom att sammankalla och leda återkommande möten med kund för att stämma av vidare behov, tillfredsställelse och potentiella förbättringsområden i leveransen. I dialog med kunden bidrar du med strategisk rådgivning med fokus på affärsutveckling. 

Som projektledare hos Improove erbjuds du en roll med många kontaktytor och stora utvecklingsmöjligheter där kunden ligger i fokus. Du arbetar med den senaste tekniken, marknadsledande e-handelslösningar och digitala strategier.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Eftergymnasial utbildning är meriterande
• Minst 2 års erfarenhet av projektledning
• God kunskap och förståelse för digital marknadsföring och e-handel
• Högst meriterande med erfarenhet av att leda utvecklingsteam on-site såväl som virtuellt
• Erfarenhet av Salesforce och/eller outsourcade webbsystem är starkt meriterande men inget krav
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i såväl svenska som engelska

Som projektledare motiveras du av att driva dina egna projekt och har förmågan att få grupper att på ett effektivt sätt arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Genom din erfarenhet och intresse har du lätt för att analysera och arbeta datadrivet med digitala medier och e-handel. Du är van vid att strukturera ditt arbete och ha flera parallella projekt igång samtidigt. Eftersom rollen innebär kundkontakt och affärsutveckling är det viktigt att du är kommunikativ där du på ett kreativt sätt kan identifiera utvecklingsmöjligheter. Vidare ser vi att du är flexibel och inte har svårigheter att omprioritera i din dagsplanering. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.